 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
西班牙煙燻風味燉牛肋
                
                Προετοιμασία 15 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          水 (川燙用)1000 克
- 
          牛肋條500 克
- 
          橄欖油20 克
- 
          紅蔥頭 切塊20 克
- 
          洋蔥 切塊50 克
- 
          紅椒粉2 茶匙
- 
          凱宴辣椒粉1 茶匙
- 
          乾燥月桂葉2 片
- 
          乾燥百里香¼ 茶匙
- 
          巴薩米可醋1 茶匙
- 
          牛肉高湯400 克
- 
          鹽¼ 茶匙
- 
          黑胡椒粉¼ 茶匙
- 
          蕃茄糊50 克
- 
          綜合甜椒 切塊120 克
- 
          西洋芹 去莖、切塊50 克
- 
          櫛瓜 (黃、綠皆可),切滾刀塊150 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        37.8 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        3188 kJ  / 
                        762.7 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        38.8 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        3.8 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        70.7 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        下班後輕鬆煮
                        11 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    