 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
韓式大醬燉花枝
                
                Προετοιμασία 30 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          麻油15 克
- 
          蒜頭 切片25 克
- 
          丁香魚乾20 克
- 
          韓國辣椒粉4 茶匙
- 
          韓式大醬60 克
- 
          水300 克
- 
          板豆腐 切塊(約2公分)200 克
- 
          大白菜200 克
- 
          花枝 切塊600 克
- 
          青蔥 切段35 克
- 
          糖2 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        28 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        988.2 kJ  / 
                        236.4 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        7.8 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        3.1 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        18.2 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        下班後輕鬆煮
                        11 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    