 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
和風味噌燉菜
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          油10 克
- 
          洋蔥 切塊50 克
- 
          水450 克
- 
          糖2 茶匙
- 
          味噌80 克
- 
          醬油30 克
- 
          杏鮑菇 切塊150 克
- 
          紅蘿蔔 切塊(約3公分)70 克
- 
          白蘿蔔 切塊(約3公分)70 克
- 
          玉米筍 切段50 克
- 
          昆布 剪小段15 克
- 
          蘑菇80 克
- 
          新鮮香菇70 克
- 
          蒟蒻 切塊100 克
- 
          蔥 切段25 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        7.4 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        750.7 kJ  / 
                        179.6 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        3.8 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        6 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        32.2 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        下班後輕鬆煮
                        11 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    