
Συσκευές & Αξεσουάρ
和風味噌燉菜
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
油10 克
-
洋蔥 ,切塊50 克
-
水450 克
-
糖2 茶匙
-
味噌80 克
-
醬油30 克
-
杏鮑菇 ,切塊150 克
-
紅蘿蔔 ,切塊(約3公分)70 克
-
白蘿蔔 ,切塊(約3公分)70 克
-
玉米筍 ,切段50 克
-
昆布 ,剪小段15 克
-
蘑菇80 克
-
新鮮香菇70 克
-
蒟蒻 ,切塊100 克
-
蔥 ,切段25 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
179.6 kcal /
750.7 kJ
Πρωτεΐνη
7.4 g
Λιπαρά
3.8 g
Υδατάνθρακες
32.2 g
Φυτικές ίνες
6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

下班後輕鬆煮
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν