和風味噌燉菜

和風味噌燉菜

4.3 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 10 克
  • 洋蔥 ,切塊
    50 克
  • 450 克
  • 2 茶匙
  • 味噌
    80 克
  • 醬油
    30 克
  • 杏鮑菇 ,切塊
    150 克
  • 紅蘿蔔 ,切塊(約3公分)
    70 克
  • 白蘿蔔 ,切塊(約3公分)
    70 克
  • 玉米筍 ,切段
    50 克
  • 昆布 ,剪小段
    15 克
  • 蘑菇
    80 克
  • 新鮮香菇
    70 克
  • 蒟蒻 ,切塊
    100 克
  • ,切段
    25 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 179.6 kcal / 750.7 kJ
Πρωτεΐνη 7.4 g
Λιπαρά 3.8 g
Υδατάνθρακες 32.2 g
Φυτικές ίνες 6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων