 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
泰式椰香燉肉塊
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          椰子油15 克
- 
          紅蔥頭25 克
- 
          新鮮南薑 切片15 克
- 
          新鮮檸檬香茅3 隻
- 
          新鮮檸檬葉3 片
- 
          梅花肉 切塊(約2公分)500 克
- 
          新鮮草菇 (προαιρετικό πεδίο) 切片170 克
- 
          新鮮紅辣椒 去蒂頭,略拍扁20 克
- 
          椰奶400 克
- 
          紅糖1 茶匙
- 
          魚露10 克
- 
          李型番茄 對半切150 克
- 
          蘆筍 切段70 克
- 
          檸檬汁15 克
- 
          新鮮香菜 根部切段,葉子裝飾用3 枝
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        22.8 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        2990.5 kJ  / 
                        715.4 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        66.6 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        2.2 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        8.8 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        下班後輕鬆煮
                        11 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    