 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
啤酒燉豬腳
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          水 (川燙用)1000 克
- 
          蔥 切段10 克
- 
          薑 切片10 克
- 
          米酒15 克
- 
          豬腳 切塊(約5公分)800 克
- 
          油15 克
- 
          蒜頭20 克
- 
          洋蔥 切絲100 克
- 
          新鮮紅辣椒 去蒂頭、略拍扁15 克
- 
          薑黃粉¼ 茶匙
- 
          黑胡椒粉½ 茶匙
- 
          麥芽啤酒600 克
- 
          醬油100 克
- 
          八角1 粒
- 
          冰糖15 克
- 
          紅蘿蔔 去皮、切塊(約3公分)150 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        51.2 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        3524.9 kJ  / 
                        843.3 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        39.6 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        2.6 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        56.2 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        下班後輕鬆煮
                        11 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    