龍鳳腿

龍鳳腿

3.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 個

Υλικά

  • 高麗菜 ,切片(約3公分)
    70 克
  • ¾ 茶匙
  • 洋蔥 ,切塊(約2公分)
    70 克
  • 紅蘿蔔 ,切塊(約2公分)
    40 克
  • 旗魚 ,切塊(約2公分),放入冰箱冷凍30分鐘
    250 克
  • 豬絞肉
    100 克
  • 醬油
    1 大匙
  • 1 茶匙
  • 日本太白粉
    ½ 茶匙
  • 五香粉
    ⅛ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ⅛ 茶匙
  • 香油
    1 茶匙
  • 豆腐皮 (大豆紙),斜角對切
    3 張
  • 500 克
  • 醬油膏 ,少許

Διατροφή ανά 1 個

Θερμίδες 111.7 kcal / 467 kJ
Πρωτεΐνη 15.3 g
Λιπαρά 3.7 g
Υδατάνθρακες 4.2 g
Φυτικές ίνες 0.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων