
Συσκευές & Αξεσουάρ
紅蘿蔔蒸蛋
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
油10 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切絲40 克
-
蛋4 顆
-
醬油2 茶匙
-
高湯35 克
-
水 (蒸煮用)500 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
112.2 kcal /
469 kJ
Πρωτεΐνη
8.2 g
Λιπαρά
7.8 g
Υδατάνθρακες
2.9 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

幸福便當菜
61 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν