Aprikosen-Bienenstich

Aprikosen-Bienenstich

3.6 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ.
20 Stücke

Υλικά

Teig
  • Milch
    250 g
  • Hefe (40 g)
    1 Würfel
  • Zucker
    70 g
  • Mehl und etwas mehr zum Bestäuben und Bearbeiten
    500 g
  • Salz
    1 Prise
  • Eigelb (Kl. M)
    4
  • Eier (Kl. M)
    2
  • Butter weich, in Stücken
    80 g
Belag
  • Butter weich, in Stücken
    120 g
  • Zucker
    120 g
  • Honig flüssig
    50 g
  • Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
    75 g
  • Mandeln, gehobelt
    250 g
Füllung und Fertigstellung
  • Milch
    750 g
  • Vanillepuddingpulver
    75 g
  • Vanilleschote nur das Mark
    1
  • Zucker
    225 g
  • Aprikosen
    750 g
  • Aprikosenkonfitüre
    100 g
  • Zitronensaft
    3 EL
  • Wasser
    100 g
  • Gelatine weiß
    6 Blätter
  • Wasser kalt, zum Einweichen
  • Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
    750 g

Διατροφή ανά 1 Stück

Θερμίδες 561 kcal / 2352 kJ
Πρωτεΐνη 10 g
Λιπαρά 31 g
Υδατάνθρακες 56 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων