
Συσκευές & Αξεσουάρ
Schokoladenkuchen mit Bienenstichkruste
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
12 Scheiben
Υλικά
Schokoladenkuchen
-
Butter in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten200 g
-
Mandeln, gehobelt20 g
-
Zartbitter-Schokolade in Stücken100 g
-
Zucker150 g
-
brauner Zucker100 g
-
Eier3
-
Wasser100 g
-
Kakao40 g
-
Mehl140 g
Bienenstichkruste
-
Butter50 g
-
Zucker40 g
-
Honig40 g
-
Salz1 Prise
-
Milch20 g
-
Mandeln, gehobelt100 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Θερμίδες
440 kcal /
1840 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
28 g
Υδατάνθρακες
40 g
Φυτικές ίνες
3.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 1/2018
42 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνZwetschgen-Baiser-Kuchen
2ωρ.
Fußball-Amerikaner
2ωρ. 30 λεπτ.
Kefir-Zöpfe
7ωρ. 30 λεπτ.
Zucchini-Nuss-Kuchen
3ωρ.
Grüner Krümel
2ωρ.
Apfel-Hefe-Schnecken
2ωρ. 40 λεπτ.
Mini-Baisers
3ωρ. 40 λεπτ.
Honigbrot
1ωρ. 15 λεπτ.
Shortbread-Finger
1ωρ. 40 λεπτ.
Kokos-Mandarinen-Kuchen (vegan)
3ωρ.
Donauwellen
2ωρ. 40 λεπτ.
Krinstuut
2ωρ. 20 λεπτ.