Kirschendatschi mit Weißbier-Sabayon

Kirschendatschi mit Weißbier-Sabayon

4.3 11 βαθμολογίες
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
20 Stücke

Υλικά

Teig
  • Butter weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
    300 g
  • Mohn
    50 g
  • Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
    370 g
  • Speisestärke
    60 g
  • Zimt
    ½ TL
  • Salz
    1 Prise
  • Zucker
    180 g
  • Eigelb (Kl. M)
    3
Streusel
  • Anis
    1 TL
  • Rohrzucker hell
    180 g
  • Mehl
    250 g
  • Speisestärke
    75 g
  • Butter weich, in Stücken
    225 g
Belag
  • Sauerkirschen (ersatzweise TK-Sauerkirschen, aufgetaut und gut abgetropft)
    2000 g
Sabayon
  • Eigelb (Kl. M)
    4
  • Rohrohrzucker hell
    50 g
  • Vanillezucker selbst gemacht
    1 EL
  • Weißbier klar
    125 g
  • Apfelsaft
    50 g

Διατροφή ανά 1 Stück

Θερμίδες 475 kcal / 1992 kJ
Πρωτεΐνη 5 g
Λιπαρά 26 g
Υδατάνθρακες 51 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων