Kaffee-Kuppeltorte

Kaffee-Kuppeltorte

4.2 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 10ωρ.
12 Stücke

Υλικά

Füllung
  • Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
    330 g
  • Espresso-Bohnen
    50 g
Teig und Fertigstellung
  • Espressopulver, löslich und etwas mehr zum Bestreuen
    1 ½ EL
  • Rumtopffrüchte aus dem Glas, abgetropft, Saft aufgefangen, klein gewürfelt
    80 g
  • Mandeln
    100 g
  • Zartbitter-Schokolade in Stücken
    100 g
  • Mehl
    1 ½ EL
  • Backpulver
    1 TL
  • Butter weich, in Stücken
    70 g
  • Salz
    1 Prise
  • Zucker
    80 g
  • Eier (Kl. M), getrennt
    4
  • Puderzucker
    2 EL

Διατροφή ανά 1 Stück

Θερμίδες 323 kcal / 1354 kJ
Πρωτεΐνη 5 g
Λιπαρά 23 g
Υδατάνθρακες 17 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων