Orangen-Aprikosen-Torte

Orangen-Aprikosen-Torte

3.8 17 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
12 Stücke

Υλικά

Biskuit
  • Eier (Kl. M)
    6
  • Zucker
    150 g
  • Salz
    1 Prise
  • Mehl
    180 g
  • Butter flüssig, zimmerwarm
    50 g
Füllung und Fertigstellung
  • Zucker
    50 g
  • Orangen Bio, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, 250 g Saft ausgepresst
    3 - 4
  • Limettensaft
    20 g
  • Aprikosenkonfitüre
    200 g
  • Aprikosen, getrocknet, entsteint (Softaprikosen), gewürfelt
    200 g
  • Vanilleschote Mark ausgekratzt
    ½
  • Orangenlikör
    60 g
  • Puderzucker
    100 g
  • Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
    350 g
  • Sahnesteif
    1 Pck.

Διατροφή ανά 1 Stück

Θερμίδες 426 kcal / 1784 kJ
Πρωτεΐνη 6 g
Λιπαρά 15 g
Υδατάνθρακες 59 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων