
Συσκευές & Αξεσουάρ
紅酒燉牛肉(美味關係)
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 55 λεπτ.
6 人份
Υλικά
-
橄欖油60 克
-
牛肉塊, 去腱 ,切塊(約4-5公分)1000 克
-
煙燻培根 ,切條(寬約0.5公分)150 克
-
洋蔥 ,切塊250 克
-
蒜頭15 克
-
紅蘿蔔 ,切塊150 克
-
蘑菇200 克
-
珍珠洋蔥200 克
-
紅葡萄酒250 克
-
牛肉高湯250 克
-
濃縮蕃茄泥1 大匙
-
新鮮百里香 ,只取葉子2 枝
-
乾燥月桂葉1 片
-
鹽1 茶匙
-
黑胡椒粉2 小撮
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
389 kcal /
1626 kJ
Πρωτεΐνη
42 g
Λιπαρά
21 g
Υδατάνθρακες
8 g
Φυτικές ίνες
3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

MOVIE
8 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν