滷豬腳

滷豬腳

4.8 30 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 5 克
  • ,切片
    15 克
  • ,切段
    30 克
  • 蒜頭
    30 克
  • 豬腳 ,先以熱水川燙去除血水
    750 克
  • 八角
    2 粒
  • 冰糖
    40 克
  • 醬油
    150 克
  • 米酒
    50 克
  • 500 克
  • 五香粉
    ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 596.6 kcal / 2493.8 kJ
Πρωτεΐνη 42.6 g
Λιπαρά 35.6 g
Υδατάνθρακες 21 g
Φυτικές ίνες 2.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων