
Συσκευές & Αξεσουάρ
滷豬腳
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
油5 克
-
薑 ,切片15 克
-
蔥 ,切段30 克
-
蒜頭30 克
-
豬腳 ,先以熱水川燙去除血水750 克
-
八角2 粒
-
冰糖40 克
-
醬油150 克
-
米酒50 克
-
水500 克
-
五香粉¼ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
596.6 kcal /
2493.8 kJ
Πρωτεΐνη
42.6 g
Λιπαρά
35.6 g
Υδατάνθρακες
21 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

幸福便當菜
61 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν