Gestürzter Apfelkuchen

Gestürzter Apfelkuchen

4.6 48 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
6 Portionen

Υλικά

  • Butter weich, in Stücken
    160 g
  • Äpfel groß (z. B. Granny Smith)
    3 - 4
  • Vollrohrzucker etwas mehr zum Ausstreuen
    220 g
  • Schlagobers
    50 g
  • Zimt, gemahlen etwas mehr zum Bestreuen
    ½ TL
  • Vanillezucker
    2 TL
  • Eier (Größe M) zimmerwarm
    2
  • Weizenmehl, glatt
    100 g
  • Backpulver
    1 TL
  • grobes Meersalz
    ½ TL
  • Natron
    ¼ TL
  • Buttermilch
    180 g
  • Sauerrahm zum Servieren

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 527 kcal / 2205 kJ
Πρωτεΐνη 6 g
Λιπαρά 29 g
Υδατάνθρακες 61 g
Φυτικές ίνες 2.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων