
Συσκευές & Αξεσουάρ
Maracuja-Schmand-Torte
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 4ωρ. 45 λεπτ.
12 Stücke
Υλικά
Biskuit
-
Eier4
-
Zucker160 g
-
Mehl160 g
-
Backpulver½ Pck.
Schmandcreme und Fertigstellung
-
Zitronenlikör z.B. Limoncello6 EL
-
Zucker100 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht25 g
-
Zitronenschale unbehandelt, dünn abgeschält (ca. 1 x 4 cm)1 Streifen
-
Quark, 20% Fett500 g
-
Schmand600 g
-
gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine) (insg. 90 g)3 Pck.
-
Maracuja-Nektar450 g
-
Tortenguss, weiß2 Pck.
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
378 kcal /
1583 kJ
Πρωτεΐνη
13 g
Λιπαρά
14 g
Υδατάνθρακες
47 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 2/2018
43 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHimbeer-Schoko-Hochzeitstorte mit Schokodripping
48ωρ.
Zwetschgen-Baiser-Kuchen
2ωρ.
Bombardino-Kuchen
4ωρ. 30 λεπτ.
Sommerfrüchte-Crumble mit Vanillesauce
1ωρ. 10 λεπτ.
Schoko-Nuss-Cookies
1ωρ.
Zwetschgen-Schmand-Kuchen
1ωρ. 10 λεπτ.
Shortbread-Finger
1ωρ. 40 λεπτ.
Karamell-Popcorn-Torte
3ωρ. 30 λεπτ.
Veganes Cinnamon Shortbread
4ωρ.
Apfel-Amarettini-Kuchen mit Puddingsahne
2ωρ.
Nougat-Erdbeer-Tarte
5ωρ.
Battenbergkuchen
2ωρ.