苦瓜封肉

苦瓜封肉

4.0 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 人份

Υλικά

  • 豬肉 ,切塊(約3公分),放入冰箱冷凍約30分鐘
    400 克
  • 蔭瓜 ,略為切碎
    30 克
  • 蠔油
    2 茶匙
  • 1 茶匙
  • 太白粉
    1 大匙
  • 苦瓜 ,切圈(高約2公分),去內膜
    400 克
  • 醬油
    2 茶匙
  • 蔭豆豉 ,拍扁
    1 茶匙
  • 500 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 250.9 kcal / 1048.7 kJ
Πρωτεΐνη 20.2 g
Λιπαρά 14.8 g
Υδατάνθρακες 9.7 g
Φυτικές ίνες 3.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων