
Συσκευές & Αξεσουάρ
苦瓜封肉
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 人份
Υλικά
-
豬肉 ,切塊(約3公分),放入冰箱冷凍約30分鐘400 克
-
蔭瓜 ,略為切碎30 克
-
蠔油2 茶匙
-
糖1 茶匙
-
太白粉1 大匙
-
苦瓜 ,切圈(高約2公分),去內膜400 克
-
醬油2 茶匙
-
蔭豆豉 ,拍扁1 茶匙
-
水500 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
250.9 kcal /
1048.7 kJ
Πρωτεΐνη
20.2 g
Λιπαρά
14.8 g
Υδατάνθρακες
9.7 g
Φυτικές ίνες
3.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

春季食療
8 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν