
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pain Perdu with Pear, Ginger and Berry Compote
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
pears peeled, cored, cut in pieces (3 cm)4
-
lemon juice only1
-
brown sugar20 g
-
vanilla extract2 tsp
-
blackberries200 g
-
milk300 g
-
single cream200 g
-
caster sugar75 g
-
egg yolks from medium eggs3
-
brioche slices, stale8
-
rum1 Tbsp
-
unsalted butter50 g
-
icing sugar for dusting
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
750 kcal /
3138 kJ
Πρωτεΐνη
13 g
Λιπαρά
39 g
Υδατάνθρακες
87 g
Φυτικές ίνες
6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Heavenly desserts
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRhubarb Ice Cream
36ωρ. 25 λεπτ.
Sticky Toffee Puddings
1ωρ.
Scottish Tablet
2ωρ. 15 λεπτ.
Dairy-free Mocha Ice Cream
8ωρ. 5 λεπτ.
Spooning Custard
15 λεπτ.
Vanilla ice cream
12ωρ.
Chocolate Custard
1ωρ. 20 λεπτ.
Jam Sandwich Biscuits
2ωρ. 15 λεπτ.
Blueberry Vanilla Choc Brownies
2ωρ. 5 λεπτ.
Seville Orange Sorbet
3ωρ. 25 λεπτ.
Ice Cream Layer Cake
43ωρ. 35 λεπτ.
Mango and Ginger Frozen Yoghurt
12ωρ. 5 λεπτ.