Συσκευές & Αξεσουάρ
Pain Perdu with Pear, Ginger and Berry Compote
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
pears peeled, cored, cut in pieces (3 cm)4
-
lemon juice only1
-
brown sugar20 g
-
vanilla extract2 tsp
-
blackberries200 g
-
milk300 g
-
single cream200 g
-
caster sugar75 g
-
egg yolks from medium eggs3
-
brioche slices, stale8
-
rum1 Tbsp
-
unsalted butter50 g
-
icing sugar for dusting
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
13 g
Θερμίδες
3138 kJ /
750 kcal
Λιπαρά
39 g
Φυτικές ίνες
6 g
Υδατάνθρακες
87 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Heavenly desserts
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSteamed Raspberry Jam Puddings
1ωρ.
Apple Crumble with Vanilla Cashew Ice Cream
1ωρ.
Blueberry and Mascarpone Cheesecake
3ωρ. 20 λεπτ.
Profiteroles
2ωρ. 15 λεπτ.
Pear Crumble with Coconut and Hazelnuts
50 λεπτ.
Flourless Chocolate and Nut Torte (gluten free)
1ωρ. 50 λεπτ.
Cardamom Bread and Butter Pudding
1ωρ.
Chocolate Custard
1ωρ. 20 λεπτ.
Chocolate and Cream Cheese Tart
4ωρ. 30 λεπτ.
Milk Tart
8ωρ. 45 λεπτ.
Bakewell Tart
1ωρ. 50 λεπτ.
Apple and Blackcurrant Pie
2ωρ.