Elisenlebkuchen

Elisenlebkuchen

4.0 222 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
30 Stück

Υλικά

Teig
  • Mandeln
    125 g
  • Orangeat z.B. von Dr. Oetker
    100 g
    100 g Zitronat, z.B. von Dr. Oetker
  • Eier
    2
  • brauner Zucker
    200 g
  • Vanillezucker z.B. von Dr. Oetker
    1 Pck.
  • Weihnachts-Aroma z.B. von Dr. Oetker
    1 Pck.
  • Rumaroma z.B. von Dr. Oetker
    ½ Fläschchen
  • Zitronenaroma z.B. von Dr. Oetker
    1 - 2 Tropfen
  • Haselnüsse, gemahlen z.B. von Dr. Oetker
    75 g
  • Backpulver z.B. Backin von Dr. Oetker
    1 Msp.
  • Oblaten (Ø 7 cm)
    30
Heller Guss
  • Zucker
    150
  • Wasser, heiß
    1 - 2 EL
Dunkler Guss und Fertigstellung
  • Zartbitter-Schokolade in Stücken
    100 g
  • Öl
    1 TL

Διατροφή ανά 1 Stück

Θερμίδες 131 kcal / 521 kJ
Πρωτεΐνη 2 g
Λιπαρά 6 g
Υδατάνθρακες 17 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων