 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
麻辣小龙虾肉馅
                
                Προετοιμασία 50 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 6ωρ. 20 λεπτ.
              
              
                
                1 罐
              
            Υλικά
制作小龙虾及麻辣皮冻
- 
          红葱头50 克
- 
          洋葱 切块100 克
- 
          蒜头20 克
- 
          姜20 克
- 
          胡萝卜 切块50 克
- 
          新鲜红辣椒 选中等辣度30 - 50 克
- 
          蒜蓉辣椒酱80 克
- 
          老干妈风味豆豉30 克
- 
          花椒1 汤匙
- 
          油30 克
- 
          猪肉皮 提前汆水,切块200 克
- 
          水800 克
- 
          小龙虾 鲜活的1200 克
制作麻辣小龙虾肉馅
- 
          猪肉肉糜250 克
- 
          葱 切末30 克
- 
          姜 切末20 克
- 
          盐½ 茶匙
- 
          鸡粉¼ 茶匙
- 
          糖1 茶匙
- 
          白胡椒粉1 小撮
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 罐
                    Πρωτεΐνη
                    
                        331.3 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        16653 kJ  / 
                        3980 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        272 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        6.7 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        49.8 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        花色馅心
                        12 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    