Συσκευές & Αξεσουάρ
Bratapfelauflauf mit Marzipanguss
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
8 Portionen
Υλικά
-
Butter zum Einfetten
-
Äpfel (z.B. Boskop)4
-
Marzipan-Rohmasse grob zerzupft100 g
-
Eier2
-
Zucker50 g
-
Crème fraîche300 g
-
Mandellikör (z.B. Amaretto)50 g
-
Vanille-Saucenpulver1 geh. EL
-
Rosine70 g
-
Mandelstifte50 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
5 g
Θερμίδες
1437 kJ /
343 kcal
Λιπαρά
20 g
Φυτικές ίνες
3.2 g
Υδατάνθρακες
32 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Thanksgiving
11 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalzkaramell-Cheesecakes
2ωρ.
Panna Cotta
5ωρ.
Franzbrötchen-Auflauf
40 λεπτ.
Stollen-Tiramisu
2ωρ. 20 λεπτ.
Tiramisu
5ωρ. 20 λεπτ.
Solero-Dessert
30 λεπτ.
Himbeersauce
10 λεπτ.
Rumtrüffel
30 λεπτ.
Kaffeetrüffel
30 λεπτ.
Zimt-Weihnachtstorte
8ωρ. 20 λεπτ.
Himbeer-Cheesecake mit weißer Schokolade
6ωρ. 30 λεπτ.
Bratapfel-Tiramisu
2ωρ. 45 λεπτ.