
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bratapfelauflauf mit Marzipanguss
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
8 Portionen
Υλικά
-
Butter zum Einfetten
-
Äpfel (z.B. Boskop)4
-
Marzipan-Rohmasse grob zerzupft100 g
-
Eier2
-
Zucker50 g
-
Crème fraîche300 g
-
Mandellikör (z.B. Amaretto)50 g
-
Vanille-Saucenpulver1 geh. EL
-
Rosinen70 g
-
Mandelstifte50 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
343 kcal /
1437 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
20 g
Υδατάνθρακες
32 g
Φυτικές ίνες
3.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Thanksgiving
11 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVeganer Apfel-Nuss-Crumble mit Rumrosinen
9ωρ.
Sardische Joghurtcreme
9ωρ.
Schwäbische Pfitzauf
40 λεπτ.
Sommerfrüchte-Crumble mit Vanillesauce
1ωρ. 10 λεπτ.
Pflaumenkompott
20 λεπτ.
Gewürz-Milchreis
55 λεπτ.
Ananas-Carrot-Cake
2ωρ.
Mascarpone-Creme mit Knusperstangen
45 λεπτ.
Rhabarber-Erdbeer-Kompott
30 λεπτ.
Eierlikör-Eistorte mit Mandelboden
6ωρ. 30 λεπτ.
Mango-Joghurt-Eis
12ωρ.
Möhren-Halwa
40 λεπτ.