Bignè alla crema al limone con pinoli e caramello

Bignè alla crema al limone con pinoli e caramello

3.3 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 4ωρ.
18 pezzi

Υλικά

Pasta choux
  • di acqua
    150 g
  • di burro a pezzi
    80 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di zucchero
    10 g
  • di farina tipo 00
    120 g
  • uova
    3
Crema al limone
  • di succo di limone spremuto fresco
    120 g
  • di panna (min. 30% di grassi)
    40 g
  • di zucchero
    80 g
  • uova
    4
  • di amido di mais (maizena)
    20 g
  • di burro a pezzi
    40 g
  • foglio di gelatina (2 g), ammollato in acqua fredda per 10 minuti e strizzato
    1
Copertura
  • di pinoli sgusciati
    100 g
  • di acqua
    15 g
  • di zucchero
    150 g

Διατροφή ανά 1 pezzo

Θερμίδες 210 kcal / 875 kJ
Πρωτεΐνη 5 g
Λιπαρά 0 g
Υδατάνθρακες 18 g
Φυτικές ίνες 0 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων