Bignè con pere e caramello al burro salato

Bignè con pere e caramello al burro salato

4.6 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 5ωρ. 30 λεπτ.
18 pezzi

Υλικά

Pasta choux
  • di acqua
    150 g
  • di burro a pezzi
    80 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di zucchero
    10 g
  • di farina tipo 00
    120 g
  • uova
    3
Caramello al burro salato
  • di burro morbido a pezzi
    150 g
  • di fior di sale (Maldon)
    2 cucchiaini rasi
  • di zucchero
    200 g
  • di panna (min. 30% di grassi)
    240 g
Mousse al caramello e pere
  • di panna (min. 30% di grassi)
    240 g
  • di acqua
    20 g
  • di zucchero
    25 g
  • tuorli
    2
  • fogli di gelatina (2 g cad.), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
    3
  • di burro
    25 g
  • di pere sbucciate e a cubetti (1.5 cm)
    200 g
  • di zucchero di canna
    30 g

Διατροφή ανά 1 pezzo

Θερμίδες 243 kcal / 1016 kJ
Πρωτεΐνη 3.7 g
Λιπαρά 13.1 g
Υδατάνθρακες 27.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων