Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)

Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)

4.6 37 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 Portionen

Υλικά

  • Rüebli geschält, in Stücken (3 cm)
    100 g
  • Lauch in Stücken (3 cm)
    100 g
  • Wasser
    400 g
  • Weisswein (z. B. Chasselas)
    300 g
  • Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l)
    1
  • Saucen-Halbrahm
    100 g
  • Eigelbe
    2
  • Paprika
    1 Prise
  • Salz nach Belieben
    1 Prise
  • Pfeffer nach Belieben
    1 Prise
  • Schnittlauch (10 g), in Ringen
    ½ Bund
  • Blätterteig ausgewallt (25 cm x 42 cm)
    1
  • Ei verklopft
    1

Διατροφή ανά 1 Portionen

Θερμίδες 473 kcal / 1976 kJ
Πρωτεΐνη 10 g
Λιπαρά 27 g
Υδατάνθρακες 32 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων