Συσκευές & Αξεσουάρ
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 Portionen
Υλικά
-
Rüebli geschält, in Stücken (3 cm)100 g
-
Lauch in Stücken (3 cm)100 g
-
Wasser400 g
-
Weisswein (z. B. Chasselas)300 g
-
Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l)1
-
Saucen-Halbrahm100 g
-
Eigelbe2
-
Paprika1 Prise
-
Salz nach Belieben1 Prise
-
Pfeffer nach Belieben1 Prise
-
Schnittlauch (10 g), in Ringen½ Bund
-
Blätterteig ausgewallt (25 cm x 42 cm)1
-
Ei verklopft1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portionen
Πρωτεΐνη
10 g
Θερμίδες
1976 kJ /
473 kcal
Λιπαρά
27 g
Υδατάνθρακες
32 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
En Guete, Schwiiz!
95 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνThai Tom Yum
45 Min
Linsenragout
1 Std.
Bouillabaisse
1 Std.
Tom Kha Gai
45 Min
Gulaschsuppe
1 Std. 15 Min
Ungarische Pilzsuppe
35 Min
Thai Tom Yum
45 Min
Pasta e lenticchie
50 Min
Nudelsuppe mit Räuchertofu
35 Min
Minestrone mit Kichererbsen
40 Min
Tomatensuppe mit geröstetem Buchweizen und Gruyère
35 Min
Kürbis-Kokossuppe
45 Min