肉桂燉羊肉

肉桂燉羊肉

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 奶油 ,切塊
    40 克
  • 去骨羊肩排 ,切塊(約3公分)
    400 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 洋蔥 ,切塊(約2公分)
    250 克
  • 新鮮青辣椒 ,切段(約2公分)
    15 克
  • ,去皮
    10 克
  • 蕃茄糊
    20 克
  • 孜然粉
    ½ 茶匙
  • 凱宴辣椒粉
    ¼ 茶匙
  • 煙燻甜紅椒粉
    ¼ 茶匙
  • 肉荳蔻粉
    1 茶匙
  • 肉桂棒
    2 支
  • 丁香
    4 粒
  • 乾燥月桂葉
    2 片
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約2公分)
    120 克
  • 300 克
  • 罐裝紅腰豆
    70 克
  • 1 茶匙
  • 新鮮薄荷葉 ,少許,切碎

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 397.8 kcal / 1662.8 kJ
Πρωτεΐνη 21.4 g
Λιπαρά 28.9 g
Υδατάνθρακες 14.6 g
Φυτικές ίνες 2.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων