
Συσκευές & Αξεσουάρ
無花果燉羊肉
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
去骨羊肩排 ,切塊(約4公分)400 克
-
橄欖油2 大匙
-
鹽1 茶匙
-
孜然粉1 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
胡荽籽½ 茶匙
-
紅辣椒粉¼ 茶匙
-
薑黃粉¼ 茶匙
-
肉荳蔻粉¼ 茶匙
-
肉桂粉¼ 茶匙
-
紅葡萄酒200 克
-
洋蔥 ,切塊(約2公分)200 克
-
蒜頭15 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約2公分)150 克
-
無花果乾 (整粒)80 克
-
水200 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
477.8 kcal /
1997.2 kJ
Πρωτεΐνη
20.8 g
Λιπαρά
26.1 g
Υδατάνθρακες
31.1 g
Φυτικές ίνες
4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

肉料理食帖
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν