
Συσκευές & Αξεσουάρ
咖哩蔬菜燉豬肉
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
蘑菇 (整顆)250 克
-
橄欖油15 克
-
蒜頭50 克
-
洋蔥 ,切塊(約2公分)100 克
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
紅辣椒粉½ 茶匙
-
咖哩粉½ 茶匙
-
鹽1 茶匙
-
百里香1 茶匙
-
乾燥奧勒岡1 ½ 茶匙
-
豬腰肉 ,切塊(約2.5公分)450 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約2公分)150 克
-
水200 克
-
白花椰菜 ,切大朵(約3公分)150 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
252.8 kcal /
1057.4 kJ
Πρωτεΐνη
28 g
Λιπαρά
10.3 g
Υδατάνθρακες
13.9 g
Φυτικές ίνες
4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

肉料理食帖
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν