
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mantar Ezmesi
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
1 Tam Tarif
Υλικά
-
ekmek bayatlamış, küçük parçalara bölünmüş30 g
-
soğan20 g
-
tuz damak tadına göre½ - ¾ tk
-
tereyağı oda sıcaklığında120 g
-
kültür mantarı sapları ayıklanmış, büyükler dörde küçükler ikiye bölünmüş250 g
-
labne100 g
-
muskat rendelenmiş, damak tadına göre¼ - ½ tk
-
limon suyu1 tk
-
toz karabiber½ tk
-
maydanoz yaprağı, taze3 dal
Διατροφή ανά 1 Tam Tarif
Θερμίδες
323 kcal /
1350 kJ
Πρωτεΐνη
2.6 g
Λιπαρά
33 g
Υδατάνθρακες
3.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Dip soslar ve ezmeler
11 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPesto Sosu
15 λεπτ.
Ballı Armutlu Salata Sosu
Καμία βαθμολογία
Sarımsak ve Taze Baharatlı Marinasyon ve Salata Sosu
10 λεπτ.
Haşhaşlı Salata Sosu
5 λεπτ.
Teriyaki Sos (sarımsak ve zencefilli)
15 λεπτ.
Mantarlı Ay Çekirdeği Ezmesi
30 λεπτ.
Sıvı Karamel
35 λεπτ.
Bearnez Sos
15 λεπτ.
Puttanesca Sos
55 λεπτ.
Biberiyeli Soğanlı Marinasyon
10 λεπτ.
Tahin
10 λεπτ.
Parmesanlı Bezelye Ezmesi
15 λεπτ.