Συσκευές & Αξεσουάρ
Mantar Ezmesi
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
1 Tam Tarif
Υλικά
-
ekmek bayatlamış, küçük parçalara bölünmüş30 g
-
soğan20 g
-
tuz damak tadına göre½ - ¾ tk
-
tereyağı oda sıcaklığında120 g
-
kültür mantarı sapları ayıklanmış, büyükler dörde küçükler ikiye bölünmüş250 g
-
labne100 g
-
muskat rendelenmiş, damak tadına göre¼ - ½ tk
-
limon suyu1 tk
-
toz karabiber½ tk
-
maydanoz yaprağı, taze3 dal
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Tam Tarif
Πρωτεΐνη
2.6 g
Θερμίδες
1350 kJ /
323 kcal
Λιπαρά
33 g
Υδατάνθρακες
3.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Dip soslar ve ezmeler
11 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKuru Cacık (Tzatziki)
20 λεπτ.
Kişnişli Domates Salsa
Καμία βαθμολογία
Pico de Gallo
5 λεπτ.
Guacamole
5 λεπτ.
Acuka
10 λεπτ.
Sarımsaklı Salata Sosu
5 λεπτ.
Zencefilli Salata Sosu
10 λεπτ.
Misket Limonu ve Kişnişli Salata Sosu
10 λεπτ.
Haşhaşlı Salata Sosu
5 λεπτ.
İtalyan Salata Sosu
5 λεπτ.
Teriyaki Sos (sarımsak ve zencefilli)
15 λεπτ.
Mantarlı Ay Çekirdeği Ezmesi
30 λεπτ.