
Συσκευές & Αξεσουάρ
Enginarlı ve Fasulyeli Dip
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
1 Tam Tarif
Υλικά
-
enginar kalbi, konserve yıkanmış ve süzülmüş180 g
-
diş sarımsak1
-
konserve kuru fasulye yıkanmış ve süzülmüş400 g
-
kimyon, toz½ tk
-
limon suyu20 g
-
yoğurt120 g
-
tuz½ tk
-
toz karabiber½ tk
Διατροφή ανά 1 Tam Tarif
Θερμίδες
69 kcal /
290 kJ
Πρωτεΐνη
4.2 g
Λιπαρά
1.8 g
Υδατάνθρακες
9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Dip soslar ve ezmeler
11 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPesto Sosu
15 λεπτ.
Ballı Armutlu Salata Sosu
Καμία βαθμολογία
Sarımsak ve Taze Baharatlı Marinasyon ve Salata Sosu
10 λεπτ.
Haşhaşlı Salata Sosu
5 λεπτ.
Teriyaki Sos (sarımsak ve zencefilli)
15 λεπτ.
Mantarlı Ay Çekirdeği Ezmesi
30 λεπτ.
Sıvı Karamel
35 λεπτ.
Bearnez Sos
15 λεπτ.
Puttanesca Sos
55 λεπτ.
Biberiyeli Soğanlı Marinasyon
10 λεπτ.
Tahin
10 λεπτ.
Parmesanlı Bezelye Ezmesi
15 λεπτ.