Συσκευές & Αξεσουάρ
Chinesische Törtchen
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 45 λεπτ.
24 Stück
Υλικά
Butter-Teig
-
Butter weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten300 g
-
Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten200 g
Ei-Teig
-
Mehl250 g
-
Eigelb1
-
Salz½ TL
-
Wasser sehr kalt (Eiswasser)100 g
Füllung und Fertigstellung
-
Eier5
-
Milch80 g
-
Zuckerrübensirup (z.B. von Grafschafter)100 g
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 Stück
Πρωτεΐνη
4 g
Θερμίδες
796 kJ /
190 kcal
Λιπαρά
12 g
Φυτικές ίνες
0.9 g
Υδατάνθρακες
17 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Teegebäck
10 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMarzipan-Butterkuchen
3 h
Kokostorte
7 h 30 min
Omas Teestollen
1 h 40 min
Franzbrötchen-Auflauf
40 min
Kirsch-Vanille-Torte
24 h
Prinzregententorte
3 h 30 min
Himbeer-Vanille-Cupcakes
2 h 10 min
Marzipan-Quadrate
2 h 40 min
Brioche mit Cremelikör
5 h
Schoko-Erdnuss-Cupcakes mit weißer Schokocreme
2 h 30 min
Plätzchen-Reste-Kuchen
1 h 30 min
Hochkant-Schoko-Torte
10 h