
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rhabarber-Parfait
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ. 50 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
-
weiße Kuvertüre250 g
-
Wasser500 g
-
Öl zum Bestreichen
-
Rhabarber in Stücken250 g
-
Puderzucker50 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht1 EL
-
Zucker90 g
-
Salz1 Prise
-
Eigelb (Kl. M)4
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt300 g
-
Erdbeeren700 g
-
Holunderblütensirup60 g
-
Zitronensaft2 EL
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
624 kcal /
2611 kJ
Πρωτεΐνη
7 g
Λιπαρά
36 g
Υδατάνθρακες
63 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

ESSEN & TRINKEN 2/2018
47 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPanna Cotta
5ωρ.
Pfirsich-Maracuja-Torte ohne Backen
6ωρ. 30 λεπτ.
Tiramisu
5ωρ. 20 λεπτ.
Schokoladenmousse
3ωρ. 20 λεπτ.
Erdbeer-Tiramisu
5ωρ. 30 λεπτ.
Rhabarber-Schmand-Kuchen
2ωρ.
Panna Cotta mit Früchten im Gewürzsud
7ωρ.
Mousse au Chocolat
3ωρ.
Herrencreme
4ωρ. 15 λεπτ.
Erdbeer-Butterkeks-Dessert
45 λεπτ.
Crème brûlée
2ωρ. 30 λεπτ.
Himbeer-Crunch-Creme
1ωρ. 10 λεπτ.