Συσκευές & Αξεσουάρ
Hefe-Pfannkuchen (Plinsen)
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
Vorteig
-
Hefe (40 g), zerbröselt1 Würfel
-
Milch100 g
-
Zucker30 g
-
Mehl375 g
Kompott und Fertigstellung
-
Heidelbeeren, TK300 g
-
Orangensaft30 g
-
Zucker50 g
-
Speisestärke1 TL
-
Wasser zum Anrühren
-
Milch275 g
-
Eier (Kl. M)2
-
Salz½ TL
-
Öl4 EL
-
Puderzucker2 EL
-
Schmand200 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
19 g
Θερμίδες
3309 kJ /
790 kcal
Λιπαρά
29 g
Υδατάνθρακες
105 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
ESSEN & TRINKEN 2/2018
47 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalzkaramell-Cheesecakes
2 godz.
Franzbrötchen-Auflauf
40 min
Christstollenparfait
8 godz. 30 min
Cheesecakes mit Maracuja-Topping
2 godz.
Stollen-Tiramisu
2 godz. 20 min
Eissplittertorte (weihnachtlich)
8 godz. 20 min
Schokoladeneis
7 godz.
Chai-Latte-Trüffel
2 godz. 50 min
Champagner-Granita mit Himbeeren
13 godz.
Schoko-Minz-Trüffel
1 godz. 30 min
Nougat-Panna-Cotta
4 godz. 15 min
Kirsch-Windbeutel-Dessert
1 godz. 15 min