
Συσκευές & Αξεσουάρ
Roggensauerteig
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 96ωρ. 20 λεπτ.
550 g
Υλικά
-
Roggenkörner100 g
-
Roggenmehl Type 1150 oder 960150 g
-
Wasser (ca. 35°C)300 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 100 g
Θερμίδες
158 kcal /
587 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
29 g
Φυτικές ίνες
5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Brot backen
70 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBananabread-Granola
45 λεπτ.
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3ωρ. 30 λεπτ.
Dill-Essig-Gurken
336ωρ.
Pilz-Wein-Cremesauce
30 λεπτ.
Overnight Oats mit Leinsamen und Matcha-Joghurt
8ωρ. 10 λεπτ.
Apfel-Kleie-Porridge mit Joghurt
10 λεπτ.
Bananen-Honig-Porridge
10 λεπτ.
Vietnamesisch eingelegte Karotten mit Rettich (Do Chua)
2ωρ.
Weizenbrot Betty
4ωρ. 35 λεπτ.
Jerusalem-Gewürzmischung
5 λεπτ.
Mirabellen-Vanille-Konfitüre
35 λεπτ.
Kokosbutter
5 λεπτ.