Συσκευές & Αξεσουάρ
可可香蕉蛋糕(無麩質)
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
1 個
Υλικά
-
蛋白2 顆
-
鹽1 小撮
-
糖20 克
-
塔塔粉¼ 茶匙
蛋黃糊
-
香蕉 切塊80 克
-
蛋黃2 顆
-
橄欖油30 克
-
糖20 克
-
蓬萊米粉80 克
-
日本太白粉 (馬鈴薯粉)30 克
-
樹薯粉15 克
-
可可粉 (約1茶匙)5 克
-
泡打粉½ 茶匙
-
核桃 剝碎10 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 個
Πρωτεΐνη
24 g
Θερμίδες
4878 kJ /
1170 kcal
Λιπαρά
50 g
Φυτικές ίνες
2 g
Υδατάνθρακες
165 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
麵粉實驗室(下)
70 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν