瑞士格子麵包

瑞士格子麵包

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 16ωρ. 5 λεπτ.
4 個

Υλικά

Biga酵頭
  • 法國麵包粉
    100 克
  • 60 克
  • 乾酵母粉
    ¼ 茶匙
主麵糰
  • 法國麵包粉 多備一些撒粉用
    140 克
  • 95 克
  • 乾酵母粉
    ½ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 橄欖油
    1 大匙
  • 奶油 切細條狀
    5 克

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 個

Πρωτεΐνη 7.5 g
Θερμίδες 1070 kJ / 256.5 kcal
Λιπαρά 3.8 g
Φυτικές ίνες 0 g
Υδατάνθρακες 43 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων