草莓乳酪蛋糕(無麩質)

草莓乳酪蛋糕(無麩質)

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 50 λεπτ.
1 個

Υλικά

  • 奶油 ,切塊
    40 克
  • 杏仁粉
    50 克
  • 蓬萊米粉
    40 克
  • 樹薯粉
    15 克
  • 玉米粉
    1 ½ 茶匙
  • 蒟蒻粉
    ½ 茶匙
  • 草莓乾 (蜜餞型)
    50 克
  • 1 茶匙
  • 10 克
  • 蛋黃
    1 顆
  • 吉利丁片 (約5克)
    2 片
  • 冰水 (泡吉利丁片用)
    300 克
  • 冷凍草莓 ,先於常溫解凍
    50 克
    新鮮草莓
  • 鮮奶油 ,含脂量30%以上
    100 克
  • 奶油乳酪 ,切塊
    250 克
  • 冰糖粉 (約35克)
    3 大匙
  • 新鮮綜合莓果 ,少許,裝飾用

Διατροφή ανά 1 個

Θερμίδες 2332 kcal / 9740 kJ
Πρωτεΐνη 40 g
Λιπαρά 176 g
Υδατάνθρακες 175 g
Φυτικές ίνες 14 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων