Συσκευές & Αξεσουάρ
豆腐菌菇漢堡肉
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
板豆腐200 克
-
去骨去皮雞腿肉 切塊300 克
-
新鮮香菇 切塊(2公分)80 克
-
蒜頭酥1 滿茶匙
-
蛋 (約30克)½ 顆
-
醬油膏35 克
-
油 多備一些塗抹用20 克
-
味噌2 大匙
蘿蔔泥
-
白蘿蔔 去皮切塊(約3公分)200 克
-
冷開水50 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Πρωτεΐνη
18.4 g
Θερμίδες
1355 kJ /
324.2 kcal
Λιπαρά
23.3 g
Φυτικές ίνες
2 g
Υδατάνθρακες
11.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
減醣大作戰
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν