
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pesto Baked Eggs
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Puff Pastry and Pesto
-
butter, unsalted diced (1 cm), then frozen150 g
-
plain flour plus extra for dusting150 g
-
water chilled60 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
toasted pine nuts15 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves40 g
-
extra virgin olive oil70 g
Assembly
-
medium eggs6
-
fine sea salt for seasoning
-
ground black pepper for seasoning
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
534 kcal /
2218 kJ
Πρωτεΐνη
13.7 g
Λιπαρά
41.5 g
Υδατάνθρακες
25.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Easter cooking
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBéarnaise Sauce
20 min
Almond Milk
6 godz. 10 min
Blueberry Jam
45 min
Crunchy Peanut Butter
5 min
Dairy-free Coconut Ice Cream
10 godz. 30 min
Padrón Pepper Pesto
4 godz. 15 min
Gluten-free Butter Biscuits
1 godz.
Simple Granola
25 min
Aurore Sauce (Tomato Béchamel)
15 min
Buttercream Icing
10 min
Beetroot and Horseradish Relish (Chrain)
50 min
Boiled Long Pasta
20 min