Rebarborovo-jahodový koláč

Rebarborovo-jahodový koláč

4.9 164 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
12 kusů

Υλικά

Křehké těsto
  • 350 gramů hladké mouky
  • 140 gramů másla chlazeného, na kousky, plus extra na vymazání
  • 70 gramů cukru
  • 90 gramů vody
  • 2 špetky soli
Náplň
  • 400 gramů rebarbory očištěné a oloupané, nakrájené na velmi malé kousky (0,5 cm)
  • 300 gramů jahod na kousky
  • 120 gramů cukru
  • 20 gramů vanilkového cukru, domácí výroby
  • 30 gramů kukuřičného škrobu
  • 1 žloutek
  • 2 polévkové lžíce mléka
  • cukr moučka na pocukrování

Διατροφή ανά 1 kus

Θερμίδες 295 kcal / 1236 kJ
Πρωτεΐνη 4 g
Λιπαρά 11 g
Υδατάνθρακες 44 g
Φυτικές ίνες 2.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων