Συσκευές & Αξεσουάρ
Kompot rabarbarowy z imbirem i pomarańczą
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 porcje
Υλικά
-
15 - 20 g korzenia imbiru, świeżego (ok. 4 cm), pokrojonego na 3 mm plastry
-
500 g rabarbaru pokrojonego na 1,5 cm kawałki
-
5 - 10 g skórki otartej z pomarańczy ekologicznej, bez białych błonek
-
1000 g wody
-
120 - 200 g cukru (patrz wskazówka)
-
1 pomarańcza pokrojona w plastry, do dekoracji
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porcję
Πρωτεΐνη
1.2 g
Θερμίδες
852 kJ /
203.5 kcal
Λιπαρά
0.2 g
Φυτικές ίνες
5.2 g
Υδατάνθρακες
53.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
RETRO KUCHNIA
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνNapój energetyczny
10 λεπτ.
Borówkowy moktajl z rozmarynem
10 λεπτ.
Nalewka cytrusowa
337ωρ. 25 λεπτ.
Zielone smoothie z mango
5 λεπτ.
Koktajl mleczny banana split
30 λεπτ.
Smoothie jabłko-melon-szpinak
15 λεπτ.
Dwukolorowy koktajl z owocami leśnymi
10 λεπτ.
Syrop cytrynowo-ziołowy
55 λεπτ.
Korzenne mleko daktylowe
20 λεπτ.
Multiwitaminowy shot warzywny
20 λεπτ.
Smoothie pomarańcza-jabłko-szczaw
15 λεπτ.
Smoothie mango-zielona herbata-imbir
15 λεπτ.