
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kompot rabarbarowy z imbirem i pomarańczą
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 porcje
Υλικά
-
korzenia imbiru, świeżego (ok. 4 cm), pokrojonego na 3 mm plastry15 - 20 g
-
rabarbaru pokrojonego na 1,5 cm kawałki500 g
-
skórki otartej z pomarańczy ekologicznej, bez białych błonek5 - 10 g
-
wody1000 g
-
cukru (patrz wskazówka)120 - 200 g
-
pomarańcza pokrojona w plastry, do dekoracji1
Διατροφή ανά 1 porcję
Θερμίδες
203.5 kcal /
852 kJ
Πρωτεΐνη
1.2 g
Λιπαρά
0.2 g
Υδατάνθρακες
53.5 g
Φυτικές ίνες
5.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

RETRO KUCHNIA
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνNapój cytrusowo-miętowy
10 λεπτ.
Cappuccino na zimno
10 λεπτ.
Letni drink Hugo
5 λεπτ.
Koktajl Rossini
10 λεπτ.
Truskawkowy Gin Fizz
10 λεπτ.
Cytrusowy cooler
10 λεπτ.
Drink arbuzowy
15 λεπτ.
Fioletowy koktajl z bananem
5 λεπτ.
Lemoniada truskawkowa
20 λεπτ.
Letni poncz z Prosecco
1ωρ. 25 λεπτ.
Mojito z mango
15 λεπτ.
Sangria Tequila
3ωρ. 15 λεπτ.