Kompot rabarbarowy z imbirem i pomarańczą

Kompot rabarbarowy z imbirem i pomarańczą

4.5 123 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • korzenia imbiru, świeżego (ok. 4 cm), pokrojonego na 3 mm plastry
    15 - 20 g
  • rabarbaru pokrojonego na 1,5 cm kawałki
    500 g
  • skórki otartej z pomarańczy ekologicznej, bez białych błonek
    5 - 10 g
  • wody
    1000 g
  • cukru (patrz wskazówka)
    120 - 200 g
  • pomarańcza pokrojona w plastry, do dekoracji
    1

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 203.5 kcal / 852 kJ
Πρωτεΐνη 1.2 g
Λιπαρά 0.2 g
Υδατάνθρακες 53.5 g
Φυτικές ίνες 5.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων