
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kompot rabarbarowy z imbirem i pomarańczą
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 porcje
Υλικά
-
15 - 20 g korzenia imbiru, świeżego (ok. 4 cm), pokrojonego na 3 mm plastry
-
500 g rabarbaru pokrojonego na 1,5 cm kawałki
-
5 - 10 g skórki otartej z pomarańczy ekologicznej, bez białych błonek
-
1000 g wody
-
120 - 200 g cukru (patrz wskazówka)
-
1 pomarańcza pokrojona w plastry, do dekoracji
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porcję
Θερμίδες
203.5 kcal /
852 kJ
Πρωτεΐνη
1.2 g
Λιπαρά
0.2 g
Υδατάνθρακες
53.5 g
Φυτικές ίνες
5.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

RETRO KUCHNIA
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTequila sunrise
10 λεπτ.
Letni drink Hugo
5 λεπτ.
Upiększające smoothie truskawkowe
5 λεπτ.
Letni poncz z Prosecco
1ωρ. 25 λεπτ.
Koktajl Rossini
10 λεπτ.
Drink arbuzowy
15 λεπτ.
Rabarbarowa lemoniada do słoja
35 λεπτ.
Jamajski drink
15 λεπτ.
Cappuccino czekoladowe
10 λεπτ.
Lemoniada brzoskwiniowa
5 λεπτ.
Kawa cynamonowo-waniliowa
50 λεπτ.
Truskawkowy Gin Fizz
10 λεπτ.