
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kompot rabarbarowy z imbirem i pomarańczą
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 porcje
Υλικά
-
korzenia imbiru, świeżego (ok. 4 cm), pokrojonego na 3 mm plastry15 - 20 g
-
rabarbaru pokrojonego na 1,5 cm kawałki500 g
-
skórki otartej z pomarańczy ekologicznej, bez białych błonek5 - 10 g
-
wody1000 g
-
cukru (patrz wskazówka)120 - 200 g
-
pomarańcza pokrojona w plastry, do dekoracji1
Διατροφή ανά 1 porcję
Θερμίδες
203.5 kcal /
852 kJ
Πρωτεΐνη
1.2 g
Λιπαρά
0.2 g
Υδατάνθρακες
53.5 g
Φυτικές ίνες
5.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

RETRO KUCHNIA
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBombardino
15 λεπτ.
Liczi martini
35 λεπτ.
Bomby czekoladowe
1ωρ.
Gorąca biała czekolada z matcha
15 λεπτ.
Lemoniada z owoców jagodowych
5 λεπτ.
Napój migdałowy
10 λεπτ.
Napój sojowy
12ωρ. 30 λεπτ.
Dyniowa Chai Latte
20 λεπτ.
Waniliowy napój ryżowy
1ωρ.
Likier lodowy (Ice'ówka)
15 λεπτ.
Bezalkoholowy drink Rudolf
30 λεπτ.
Owsiane mango lassi z bananem
20 λεπτ.