Συσκευές & Αξεσουάρ
Flatbread (Manakish) with Za'atar
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Za'atar
-
dried thyme20 g
-
dried oregano15 g
-
dried savory (see tip)15 g
-
sumac (see tip)10 g
-
fine sea salt1 tsp
-
sesame seeds10 g
Flatbread (Manakish)
-
15 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 ½ tsp
-
plain flour plus extra for dusting500 g
-
water275 g
-
caster sugar1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
olive oil plus extra for greasing50 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
14 g
Θερμίδες
2379 kJ /
565 kcal
Λιπαρά
15 g
Υδατάνθρακες
93 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Lebanese cuisine
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSourdough Rye
51ωρ. 10 λεπτ.
Chocolate, Hazelnut and Orange Buns
1ωρ. 30 λεπτ.
Spelt Bread
1ωρ. 45 λεπτ.
Rye Bread Rolls
4ωρ.
Sweet Potato Bread Rolls
3ωρ.
Five-seed bread
1ωρ. 50 λεπτ.
Potato Flatbreads
12ωρ.
Rustic bread
2ωρ.
Spelt bread
1ωρ. 45 λεπτ.
Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread
1ωρ.
Iranian Barbari
2ωρ. 30 λεπτ.
Irish Soda Bread
45 λεπτ.