
Συσκευές & Αξεσουάρ
辣炒年糕
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
蒜頭15 克
-
韓國麻油20 克
-
洋蔥 ,切絲100 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切絲100 克
-
韓國辣椒醬50 克
-
韓國辣椒粉1 ½ 大匙
-
二砂糖1 ½ 大匙
-
醬油15 克
-
海鮮高湯450 克
-
蔥 ,切段(約4公分)15 克
-
韓式魚板 ,切片80 克
-
韓式泡菜 ,略切100 克
-
年糕300 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
401.6 kcal /
1678.7 kJ
Πρωτεΐνη
11.6 g
Λιπαρά
7.3 g
Υδατάνθρακες
75.7 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

自製加熱食物
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν