Torta di pere al doppio zenzero

Torta di pere al doppio zenzero

4.0 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
16 fette

Υλικά

Caramello
  • di burro salato + q.b.
    50 g
  • di zucchero grezzo di canna
    100 g
  • di pere tipo Kaiser, sbucciate e a fette (5 mm)
    600 g
Torta di zenzero
  • di zenzero sciroppato (circa 6 pezzi) (vedere consigli)
    60 g
  • di burro salato a pezzi
    125 g
  • di Golden syrup (sciroppo di zucchero)
    250 g
  • di sciroppo di zenzero (dal barattolo dello zenzero sciroppato)
    50 g
  • di zenzero in polvere
    1 ½ cucchiaio
  • di cannella in polvere
    ¾ di cucchiaino
  • di zucchero di canna muscovado scuro
    150 g
  • di farina autolievitante
    375 g
  • di bicarbonato di sodio
    1 ½ cucchiaino
  • uova
    3
  • di latte intero
    360 g

Διατροφή ανά 1 fetta

Θερμίδες 352 kcal / 1480 kJ
Πρωτεΐνη 5.1 g
Λιπαρά 11.2 g
Υδατάνθρακες 56.9 g
Φυτικές ίνες 2.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων