Συσκευές & Αξεσουάρ
Hazelnut Meringues with Rhubarb & Cream Filling
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
4 portions
Υλικά
Hazelnut Meringues
-
hazelnuts1 ½ oz
-
sugar7 oz
-
corn starch1 tbsp
-
egg whites from large eggs8
-
cream of tartar½ tsp
Rhubarb Compote and Whipped Cream Filling
-
sugar6 oz
-
orange thin peel only, no pith1
-
cinnamon stick broken into pieces1
-
star anise1
-
ground nutmeg1 pinch
-
rhubarb in pieces (½ in.), divided12 oz
-
heavy whipping cream chilled6 oz
-
confectioners sugar to dust
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
73.2 mg
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
1728.6 kJ /
413.1 kcal
Λιπαρά
13.7 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.8 g
Υδατάνθρακες
70 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Summer Servings
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpitzbuben (Jam Cookies)
1 Std.
Hot Cocoa Bundt Cake
2 Std.
Matcha Wreath Cookies
1 Std.
Sugar and Spice Cookies
1 Std. 40 Min
Cinnamon Cake Donuts
50 Min
Cheesecake
1 Std. 30 Min
Baci di dama (Hazelnut Kiss Cookies)
30 Min
Black and White Cookies
2 Std.
Apple Pie
3 Std. 30 Min
Orange Honey Cheesecake Phyllo Cups
1 Std. 10 Min
Orange Crème Brûlée
3 Std. 15 Min
Macarons with Pistachio Ganache
2 Std. 30 Min