
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fresh Fruit Tarts
Προετοιμασία 1ωρ. 10 λεπτ.
Σύνολο 7ωρ. 5 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Pastry
-
unsalted butter cold, diced120 g
-
plain flour plus extra for dusting175 g
-
icing sugar50 g
-
egg yolks from medium eggs2
Crème Pâtissière
-
whole milk500 g
-
caster sugar70 g
-
cornflour40 g
-
large eggs2
-
egg yolks from large eggs2
-
vanilla pod seeds only (see tip)1
Assembly
-
apricot jam160 g
-
water30 g
-
mixed fresh fruit thinly sliced (e.g. blueberries, raspberries, kiwi fruit, strawberries)450 g
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
11 g
Θερμίδες
2423 kJ /
578 kcal
Λιπαρά
26 g
Υδατάνθρακες
73 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSemolina Custard Dessert Pots
20min
Bakewell Tart
1h 50min
Coconut and Strawberry Eton Mess
3h 20min
Key Lime Pie
4h 40min
Plant Candy Bar Bites
1h 50min
Black Forest Gateau
45min
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2h 45min
Sticky Toffee Puddings
1h
Champagne Grapefruit Sorbet
8h 15min
Seville Orange Sorbet
3h 25min
Rhubarb Fool
1h 10min
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6h 45min