海苔花枝煎餅

海苔花枝煎餅

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
15 塊

Υλικά

  • 10 克
  • 花枝 ,去除內臟,頭和身體分開,切塊、放入冰箱冷凍約1小時
    500 克
  • 豬肉 (取肥肉部位),切塊,放入冰箱冷凍約1小時
    50 克
  • 地瓜粉
    20 克
  • 1 茶匙
  • 1 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 紅蘿蔔 ,切條(厚約0.5公分)
    60 克
  • 牛蒡 ,切絲
    50 克
  • 芹菜 ,取梗,切小塊(約0.5公分)
    20 克
  • 海苔醬
    70 克
煎餅

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 塊

Θερμίδες 40.1 kcal / 167.7 kJ
Πρωτεΐνη 4.8 g
Λιπαρά 0.7 g
Υδατάνθρακες 3.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων