
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kabocha Focaccia
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
extra virgin olive oil plus extra to grease3
-
kabocha squash peeled, de-seeded, cubed (2 in.), divided7 oz
-
water7 ½ oz
-
bread flour15 oz
-
rapid rise yeast (2¼ tsp)1 packet/envelope
-
sugar½ tsp
-
fresh rosemary (leaves only)2 stalks
-
feta cheese crumbled4 oz
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
11 g
Θερμίδες
1883 kJ /
450 kcal
Λιπαρά
19 g
Φυτικές ίνες
3 g
Υδατάνθρακες
59 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Seasonal Squash
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKids Chocolate Carrot Muffins
40 λεπτ.
Keto Cheese Dinner Rolls
1ωρ. 10 λεπτ.
Spinach and Olive Focaccia
1ωρ. 15 λεπτ.
Biscuits
40 λεπτ.
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1ωρ. 10 λεπτ.
Cheese Crackers
2ωρ. 30 λεπτ.
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Καμία βαθμολογία
Creamy Feta Dip
Καμία βαθμολογία
Pizza Diavola
Καμία βαθμολογία
Neapolitan Pizza
Καμία βαθμολογία
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1ωρ. 50 λεπτ.
Herb Leek Phyllo Triangles
1ωρ. 20 λεπτ.