Kabocha Focaccia

Kabocha Focaccia

4.0 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • extra virgin olive oil plus extra to grease
    3
  • kabocha squash peeled, de-seeded, cubed (2 in.), divided
    7 oz
  • water
    7 ½ oz
  • bread flour
    15 oz
  • rapid rise yeast (2¼ tsp)
    1 packet/envelope
  • sugar
    ½ tsp
  • fresh rosemary (leaves only)
    2 stalks
    2 stalks fresh sage, (leaves only)
  • feta cheese crumbled
    4 oz

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Πρωτεΐνη 11 g
Θερμίδες 1883 kJ / 450 kcal
Λιπαρά 19 g
Φυτικές ίνες 3 g
Υδατάνθρακες 59 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων