
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chocoladetaart en gezouten karamel
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 15 λεπτ.
12 porties
Υλικά
Chocolade zanddeeg
-
boter op kamertemperatuur, in stukken (1-2 cm), en meer om in te vetten125 g
-
suiker125 g
-
vanillestokje enkel het merg1
-
ei1
-
bakpoeder1 afgestreken tl
-
zout1 snuifje
-
cacaopoeder, ongezoet25 g
-
bloem200 g
Karamel gezouten boter
-
zachte boter in stukken90 g
-
zout (Fleur de sel)1 afgestreken tl
-
suiker100 g
-
room, min. 30% vet120 g
Chocolade-ganache
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken of callets180 g
-
room, min. 30% vet160 g
Afwerking
-
hazelnoot granola3 el
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
486 kcal /
2033 kJ
Πρωτεΐνη
5.3 g
Λιπαρά
34.3 g
Υδατάνθρακες
41.5 g
Φυτικές ίνες
2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Gek op chocolade
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνExpress Aardbeien Dessert
Καμία βαθμολογία
Custard
15 λεπτ.
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2ωρ. 50 λεπτ.
Chocoladeroomijs
12ωρ.
Pudding
15 λεπτ.
Snel vruchtenijs
10 λεπτ.
Chocolademousse met sinaasappel
2ωρ. 20 λεπτ.
Frangipane met peer
1ωρ. 30 λεπτ.
Vanille-mascarpone parfait
2ωρ. 40 λεπτ.
Witte chocolade cheesecake
16ωρ.
Hazelnootijs
Καμία βαθμολογία
Kwarktaart in potjes
4ωρ.