脆炒椒麻馬鈴薯

脆炒椒麻馬鈴薯

4.0 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 新鮮紅辣椒 ,切絲
    1 支
  • 花椒粒
    ½ - 1 茶匙
  • 1 大匙
  • 馬鈴薯 ,去皮,切條(約0.5公分),洗掉表面澱粉後泡冷水
    250 克
  • 青椒 ,去籽,切條(約0.3公分)
    50 克
  • 新鮮黑木耳 ,切條(約0.3公分)
    50 克
  • ¼ 茶匙
  • 白醋
    ½ 大匙

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 72 kcal / 297 kJ
Πρωτεΐνη 2 g
Λιπαρά 2.5 g
Υδατάνθρακες 11.2 g
Φυτικές ίνες 2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων