
Συσκευές & Αξεσουάρ
脆炒椒麻馬鈴薯
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
新鮮紅辣椒 ,切絲1 支
-
花椒粒½ - 1 茶匙
-
油1 大匙
-
馬鈴薯 ,去皮,切條(約0.5公分),洗掉表面澱粉後泡冷水250 克
-
青椒 ,去籽,切條(約0.3公分)50 克
-
新鮮黑木耳 ,切條(約0.3公分)50 克
-
鹽¼ 茶匙
-
白醋½ 大匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
72 kcal /
297 kJ
Πρωτεΐνη
2 g
Λιπαρά
2.5 g
Υδατάνθρακες
11.2 g
Φυτικές ίνες
2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

媽媽的快手料理
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν