 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
脆炒椒麻馬鈴薯
                
                Προετοιμασία 15 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 25 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          新鮮紅辣椒 切絲1 支
- 
          花椒粒½ - 1 茶匙
- 
          油1 大匙
- 
          馬鈴薯 去皮,切條(約0.5公分),洗掉表面澱粉後泡冷水250 克
- 
          青椒 去籽,切條(約0.3公分)50 克
- 
          新鮮黑木耳 切條(約0.3公分)50 克
- 
          鹽¼ 茶匙
- 
          白醋½ 大匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        2 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        297 kJ  / 
                        72 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        2.5 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        2 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        11.2 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        媽媽的快手料理
                        11 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    