
Συσκευές & Αξεσουάρ
櫻花蝦炒四季豆
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
蒜頭5 克
-
櫻花蝦10 克
-
油1 大匙
-
新鮮四季豆 ,去頭尾和筋,切段(約3公分)300 克
-
水20 克
-
鹽½ 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
61 kcal /
243.8 kJ
Πρωτεΐνη
5.5 g
Λιπαρά
3.8 g
Υδατάνθρακες
5.5 g
Φυτικές ίνες
2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

媽媽的快手料理
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν